Supervisie, Intervisie en Leertherapie

  Kies voor de studie die bij je past:  De Coach Opleiding    De Counselling Opleiding    Supevisie / Intervisie   Train de Trainer    Alle Opleidingen 

 

Antwerpen

opleiding

Aanpak en kosten
De Supervisie (120 uur) onder begeleiding van een supervisor: ook gespreid over 2 jaar 20 dagen, 6 uur per dag, € 90 per dag : € 1800.
De groepen zullen van verschillende samenstelling zijn, ondere andere vanwege de verschillende startmomenten en studenten van andere opleidingen, wat het leerproces vergroot.

De Leertherapie (120 uur) onder begeleiding van counsellor/therapeut/trainer: gedurende 2 jaar 20 dagen, 6 uur per dag.

Intervisie kan met een groep gelijkgestemden en kan, bijvoorbeeld in het begin, met een ervaren persoon.

Supervisie / Leertherapie
september 2014
zaterdag

25 - 10 - 14
- data volgen -
Locatie:
Huis van Sport
Boomgaardstraat 22 bus 1
2600 Antwerpen
's Avonds en zaterdag is de voordeur niet open en kan je achter het gebouw binnen en gratis parkeren.
Ingang via Wijnstraat 23.

Trainer in Antwerpen: 

Ineke Sales (telefoon 0485 693 447)

Ineke Sales is sinds 1998 trainer en coach. Ze heeft zich gespecialiseerd in agressie preventie, het trainen van trainers, communicatie, counselor en coach. Sinds 2007 is ze als trainer verbonden aan de Academie voor Coaching en Counselling.  

Werkwijze:
Aan de hand van je eigen praktijksituatie werken we met de casuïstiek die door de deelnemers wordt ingebracht. Naast theoretische handvatten gaan we interactief doormiddel van oefeningen en simulatiespel met (non)- verbaal gedrag en de competenties hieraan gekoppeld aan de slag. We kijken naar jouw gedrag en het effect daarvan op de cliënt en we kijken naar het gedrag van de cliënt en het effect daarvan op jou. 

Stel gerust een vraag: